Energieffektiva och nyckelfärdiga hus

Solvillor erbjuder energieffektiva, bekväma och nyckelfärdiga hus med hög standard, både med och utan visuellt integrerat solcellstak. Med erfarenhet från Seniorvillor och över 200 sålda hus runtom i Sverige till nöjda kunder, så blev uppkomsten av Solvillor en naturlig utveckling som ligger rätt i tiden.

Solceller är på stor frammarsch och intresset för att kunna producera sin egen miljövänliga el direkt från solen har ökat rejält, och vi kan nu alltså även erbjuda ekonomiska plusenergihus med visuellt integrerade solpaneler. Tack vare den stora elproduktionen och försäljning av överskottsel ger det extremt låga driftskostnader från ca 7.400 kr/år. Att låta solen producera din egen el är smart både för miljön och plånboken!

De visuellt integrerade panelerna ger ett estetiskt tilltalande tak och lämpar sig särskilt väl vid nyproduktion då man inte behöver lägga ett traditionellt taktäckningsmaterial under.

Våra hus passar alla åldrar, men är planerade så att man kan bo kvar länge, även vid eventuellt framtida ökat servicebehov på ålderns höst. Ett hus för framtiden.

Välkommen till TEAM Solvillor!

Våra samarbetspartners

  • Solindustri AB
  • JLKF Trading AB
  • Solar Blinds
  • Redo Fastighetsförmedling
  • Em Fastighetsförmedling AB
Stefan - Energieffektiva hus av Solvillor

Stefan Olsson
073-20 50 111
Stefan.olsson@solvillor.se

Jan Bäckman - Solvillor

Jan Bäckman
070-723 22 51
Jan.backman@solvillor.se

Robert - Solvillor

Robert Marcovic
073-583 52 68
Robert.markovic@solvillor.se

Jan - Solvillor

Jan Hemberg
070-558 86 00
Jan.hemberg@solvillor.se