Solvillor erbjuder bekväma och nyckelfärdiga hus med hög standard, både med och utan integrerat solcellstak. Med erfarenhet från Seniorvillor och över 200 sålda hus runtom i Sverige till nöjda kunder, så blev uppkomsten av Solvillor en naturlig utveckling som ligger rätt i tiden.

Solceller är på stor frammarsch och intresset för att kunna producera sin egen miljövänliga el direkt från solen har ökat rejält, och vi kan nu alltså även erbjuda ekonomiska plusenergihus med integrerade solpaneler. Tack vare den stora elproduktionen och försäljning av överskottsel ger det extremt låga driftskostnader från ca 7.400 kr/år. Att låta solen producera din egen el är smart både för miljön och plånboken!

De integrerade panelerna ger ett estetiskt tilltalande tak och lämpar sig särskilt väl vid nyproduktion då man inte behöver lägga ett traditionellt taktäckningsmaterial under.

Våra hus passar alla åldrar, men är planerade så att man kan bo kvar länge, även vid eventuellt framtida ökat servicebehov på ålderns höst. Ett hus för framtiden.

Välkommen till TEAM Solvillor!

Jan Hemberg